На Донбасі загинули українські бійці: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинули українські бійці: з'явилися подробиці

На Донбасі загинули українські бійці: з'явилися подробиці

У п'ятницю, 14 жовтня,  бойовики так званої ЛНР  обстрілювали позиції українських військовослужбовців уздовж всієї лінії розмежування, в результаті чого два бійця ВСУ загинули.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Луганську обласну державну адміністрацію.


В результаті артилерійського обстрілу в Попаснянському районі загинуло двоє військовослужбовців ЗСУ, а місцевий житель був поранений осколками прямо в своєму будинку. Постраждалого госпіталізували в Попаснянську районну лікарню, де його прооперували. На даний момент його життю нічого не загрожує.


Всього за добу 14 жовтня бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО із заборонених Мінськими угодами гармат калібру 152 мм і мінометів 120 мм.


"Вчора, в День захисника України, ще двоє наших бійців віддали свої життя захищаючи територіальну цілісність нашої держави, а житель Золотого отримав поранення у власному будинку. Ми платимо дуже високу ціну за встановлення миру в Україні, але тримаємо своє слово, бо навіть під шквальним вогнем противника хлопці дотримуються наказу і не відповідають на провокації", - прокоментував ситуацію керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз


Як повідомляв ONLINE.UA,  за 2,5 року збройного конфлікту на Донбасі загинуло понад 2,5 тис українських військовослужбовців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?