На Донбасі загинув боєць "Азова": з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі загинув боєць "Азова": з'явилися подробиці

На Донбасі загинув боєць "Азова": з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

На Донбасі загинув боєць полку "Азов" Микола Нічега.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку полку в Facebook.
"Полк "Азов" зазнав втрат. В секторі ОТУ "Маріуполь" під час виконання бойового завдання загинув боєць групи розвідки спеціального призначення ОЗСП АЗОВ, друг Ніж. Микола Нічега, 1993 року народження, був родом з Кривого Рогу. До війни захоплювався парашутним спортом. також був добре фізично розвинений. Друг Ніж проходив багато курсів підготовки для військових спецназівців. Завдяки своїй цікавості знав багато аспектів військової справи. Вільно володів англійською мовою. Був сміливою, справедливою і ідейною людиною", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що "Азов" - лінійний підрозділ спеціального призначення у складі військової частини №3057 Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України. Сформовано з добровольців в травні 2014 року в Маріуполі в якості батальйону Патрульної служби міліції особливого призначення Міністерства внутрішніх справ України, у вересні 2014 року підрозділ було розгорнуто в полк, в листопаді 2014 року - переведено до складу Національної гвардії України.




Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 24 жовтня стало відомо, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовий, ще один отримав поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?