На Донбасі загинув чиновник з вищого керівництва Слідкому РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі загинув чиновник з вищого керівництва Слідкому РФ

На Донбасі загинув чиновник з вищого керівництва Слідкому РФ
Джерело:  online.ua

У Слідчому комітеті РФ визнали загибель на Донбасі заступника глави контрольно-слідчого відділу військового слідчого управління Слідчого комітету РФ з Об'єднаного угруповання військ Євгена Рибакова. Зазначається, що чиновник загинув під час артобстрілу.

Джерело: сайт Слідкому РФ

Що відомо про загибель високопосадовця Слідкому РФ на Донбасі 

При виконанні службових обов'язків в ході проведення спеціальної військової операції в Донбасі загинув заступник керівника контрольно-слідчого відділу військового слідчого управління Слідчого комітету Російської Федерації з Об'єднаного угруповання військ (сил), - зазначається у повідомленні відомства.

Вказано, що окупант нібито помер від травм, отриманих внаслідок артилерійського обстрілу міста. В якому, як зазвичай, росіяни звинувачують українських військових.

В російському Слідкомі цинічно стверджують, що Рибаков нібито "займався розслідуваннями військових злочинів ЗСУ". Ліквідований окупант сьогодні, 30 грудня.

Тим часом в Росії заявили, що нібито вже "займаються розслідуванням" його загибелі.

Між тим Міноборони України оприлюднило відео з французькою реактивною системою залпового вогню LRU, яка вже місяць нищить ворога на передовій.

Кажуть, що всі казки закінчуються весіллям, а всі відеоролики закінчуються стріляниною з HIMARS. Вперше на екрані: LRU/M270A1 після того, як відправила рашистам пекельні подарунки. Обережно! Незважаючи на довгі вихідні та свята, скоро буде ще, - зазначають у військовому відомстві.

 Реактивна система залпового вогню Lance Roquette Unitaire, або скорочено LRU — це французький варіант модернізації американської M270 MLRS. LRU прибула в Україну з Франції в кінці листопада.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?