На Донбасі засікли нову небезпечну зброю Путіна: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі засікли нову небезпечну зброю Путіна: опубліковані фото

На Донбасі засікли нову небезпечну зброю Путіна: опубліковані фото
Джерело:  InformNapalm

У суботу, 5 листопада, волонтерська аеророзвідка зафіксувала в підконтрольному бойовикам ЛНР населеному пункті Новий Луганській області пересування як мінімум чотирьох російських великокаліберних знарядь.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на InformNapalm.
Так, зафіксовано переміщення 152-мм далекобійних буксируваних гармат 2А36 "Гіацинт-Б" (максимальна дальність стрільби осколково-фугасним снарядом - 28 км і активно-реактивним снарядом - 40 км). Гармати буксирують російські військові вантажівки "Урал-632301", які ніколи не перебували на озброєнні української армії і не могли стати трофеями.
Волонтери вважають, що російські окупаційні війська, верховним головнокомандувачів яких є президент Володимир Путін, використовували для обстрілів українських позицій в зазначеному районі саме гармати, що потрапили в кадр аеророзвідки.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше волонтери ідентифікували на Донбасі чергову сучасну російську станцію радіоелектронної розвідки 1РЛ243 "Рубікон".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?