На Донбасі затримали головного кухаря ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі затримали головного кухаря ДНР

На Донбасі затримали головного кухаря ДНР
Джерело:  online.ua

Начальник Головного управління Національної поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін розповів про те, що на Донбасі затримали жінку, яка очолювала "громадське харчування" бойовиків так званої ДНР.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Аброськіна в Facebook.

"Активні оперативно-розшукові заходи дозволили встановити і затримати 9 бойовиків НВФ ДНР, оголосити підозру за вчинення правопорушень - 8 особам, щодо 5 з них обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - повідомив начальник донецької поліції.

"Встановлена і затримана не просто мешканка Краматорська, жінка, 1973 року народження, а підібрана Гіркіним начальник бандитського "громадського харчування". З квітня 2014 року по червень 2015 року завідувала "громадським харчуванням" НВФ ДНР в Слов'янську і в Донецьку, захоплений будинок УСБУ. Відповідала за харчування бойовиків ДНР і розподіл гуманітарної допомоги. за її словами, служила під керівництвом громадянина РФ Миколи Давидова, працювала "за продукти - гуманітарка для своїх дітей" ", - пише він.

Після одного з конфліктів з Давидовим через "несправедливий розподіл гумдопомоги" повернулася додому до Краматорська. Невідвертість. Проводяться необхідні оперативні та слідчі заходи з метою встановлення її місця і ролі в системі злочинної організації ДНР", - розповів Аброськін.

Нагадаємо,  Аброськін розповів про те, як солдат Збройних сил України намагався відправити додому гранати, сховавши їх у банку з медом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?