На Донбасі зі стріляниною затримали авто, яке збило бійця АТО
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі зі стріляниною затримали авто, яке збило бійця АТО

На Донбасі зі стріляниною затримали авто, яке збило бійця АТО
Джерело:  online.ua

У Луганській області неподалік міста Щастя військовослужбовці зі стріляниною затримали автомобіль, який на блокпосту збив бійця АТО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-центру штабу АТО.


"Сьогодні, 19 березня, під час несення служби на одному із блок-постів в районі проведення антитерористичної операції, що неподалік міста Щастя на Луганщині, військовослужбовці військової служби за контрактом застосували зброю по автомобілю ВАЗ 2115, водій якого не зупинився на вимогу військовослужбовців, та намагався перетнути блок пост без перевірки", - сказано в повідомленні.
За інформацією прес-центру, під час проїзду блок поста водій ВАЗ 2115 наїхав на сержанта, внаслідок чого остатній проїхав на капоті авта близько 5 метрів


"Впавши з капота сержант зробив попереджувальний постріл. Після того, як автомобіль не зупинився і продовжив рух, військовослужбовці застосували зброю", - додали в штабі АТО.

Читайте також: Скільки болю кругом: журналіст розчулив соцмережі розповіддю про бійця АТО 

Також відомо, що в результаті інциденту в автомобілі виявили 6 кульових пробоїн. Водій, житель міста Щастя, не постраждав. Сержант в результаті ДТП отримав травму.


За попередньою інформацією, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння - в його крові було виявлено 1,7 проміле алкоголю.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за минулу добу, 18 березня, в зоні АТО на Донбасі зафіксували 85 обстрілів, в результаті яких постраждало пятеро українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?