На Донбасі знову сутички через блокаду: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі знову сутички через блокаду: опубліковано відео

На Донбасі знову сутички через блокаду: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

У суботу, 11 березня, в Краматорську під час мітингу сталися сутички між прихильниками і противниками торгової блокади на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
На центральну площу міста прийшли люди з плакатами «Блокуєш вугілля зі сходу - руйнуєш державу», «Молодь проти свавілля», «Ні торгівлі з агресором» і іншими. Повідомляється, що між прихильниками і противниками блокади виникла бійка, проте співробітники поліції швидко розняли людей.
Читайте також: Активісти блокади Донбасу висунули ультиматум по російському банку
Частина мітингувальників скандувала: «Краматорськ проти блокади», «Ганьба». Прихильники блокади в свою чергу закликали обласну владу підтримати блокаду.
Відзначається, що на акцію проти блокади прийшло близько 300 осіб, прихильників налічувалося близько 100. За підрахунками поліції на центральну площу Краматорська вийшло близько 400 осіб.


Як повідомляв ONLINE.UA,  7 березня в центрі Маріуполя під час мітингу проти блокади Донбасу між активістами відбулася словесна перепалка.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?