На Донбасі зняли на фото політ снаряда бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі зняли на фото політ снаряда бойовиків

На Донбасі зняли на фото політ снаряда бойовиків
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото, яке доводить використання Росією снарядів забороненого калібру.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника міністра інформаційної політики України в зоні АТО Олександра Бригинця.


На фото зображений Олександр Бригинець, який цілиться з автомата. Над його головою пролітає снаряд, збільшена копія якого показана на верхній половині знімка.


Хмара, яке утворюється через ущільнення повітря у носа снаряда, є явною ознакою надзвукової швидкості. За попередньою інформацією, снаряд калібру 120-150 мм.


"Як на мене це рідкісне фото і доказ порушення Мінських домовленостей", - коментує фото український політтехнолог і колишній депутат Верховної Ради України Віктор Уколов.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Міністерство закордонних справ України повідомляло про факт невиконання Росією Мінських угод  і продовження обстрілу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?