На Донбасі зробили дуже страшних Путіна і Захарченко з воску: з'явилися фото
Категорія
Культура
Дата публікації

На Донбасі зробили дуже страшних Путіна і Захарченко з воску: з'явилися фото

На Донбасі зробили дуже страшних Путіна і Захарченко з воску: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

На окупованому бойовиками Донбасі виліпили страшні фігурки ватажка ДНР Олександра Захарченко та  президента РФ Володимира Путіна  з воску.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Олександра Білинського.


"Занесла мене нелегка на сайти окупованої Макіївки, а там такий адок. Ось зліпила макіївська "мадам Тюссо" Путіна і Захарченка, а місцева журналістка прийшла до неї в гості і описує воскових персонажів:

"Володимир Володимирович сидить в кріслі в своїй знаменитій позі переговірника. Як завжди, в стильному костюмі з голочки, з загадковою напівусмішкою ... Але головне - цей фірмовий путінський погляд з-під справжніх вій! .. У ляльки-ВВП він не на жарт чіпкий і пронизливий, зовсім як у реального політика-прототипу. Втім, і одягнений в камуфляж Олександр Захарченко не менш реалістичний. Глава республіки тримає в руках прапор ДНР, він, як і в житті, задумливий і зосереджений. За виразом очей можна прочитати, про що в цей момент думає Олександр Володимирович. Звичайно, про те, як захистити рідний Донбас і його жителів", - написав журналіст.


А далі він наводить свій коментар до новини про воскових фігурок Путіна і Захарченка.


"А ви говорите, без роботи люди сидять. Скільки їм ще ліпити і ліпити. І головне, щоб на фотографіях все було по-православному. Ікона, череп, церковний календар, портрет глави ДНР і воскова голова Захарченка в руках", - сміється Білинський.


У мережі сміються.





Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії на замовлення Адміністрації президента Володимира Путіна  виготовляють олов'яних солдатиків у вигляді соратників російського лідера.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?