На дорогах буде казна-що: синоптик зробила важливе попередження українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

На дорогах буде казна-що: синоптик зробила важливе попередження українцям

На дорогах буде казна-що: синоптик зробила важливе попередження українцям
Джерело:  online.ua

Протягом 2 та 3 грудня практично в усіх областях України сніжитиме, але вже із середи опади припиняться, а з другої половини тижня очікується потепління. Про про повідомляє синоптик Наталка Діденко у Facebook, передає ONLINE.UA.

"3-го грудня в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах – казна-що, тобто ожеледиця та малопрохідні тротуари. Тому пішоходам варто подбати про відповідне взуття, а водіям – про словник ненормативної лексики". Найскладнішою передбачається ситуація найближчої ночі, опади можуть бути навіть сильними. Східна частина України вночі ще побуде поза цими процесами, проте під ранок та вдень східні області також опиняться серед зимової погоди: мокрий сніг, сніг та ожеледиця", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що 3 грудня у центральній частині України опади припиняться. На Заході та Півночі в денні години очікуються невеликий сніг та мокрий сніг. За словами синоптика, на Півдні України дощ та місцями мокрий сніг випадатимуть переважно найближчої ночі та вранці. У вівторок протягом дня опади у південній частині припиняться, проте на Запоріжжі негода ще затримається. Вітер північно-західний поривчастий, до сильного.

"Вночі в Україні 0-5 градусів морозу, вдень у вівторок від 2 морозу до 2 тепла, на Півдні до +4+6 градусів. У Києві ввечері у понеділок та найближчої ночі очікується сніг, мокрий сніг, рвучкий північно-західний вітер, на дорогах ожеледиця", - пише Діденко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії, на Кузбасі, випав чорний сніг. Зазначається, що він потемнів через викиди вугільного пилу на двох місцевих збагачувальних фабриках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?