На Євробачення-2017 продано близько 30 тисяч квитків
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На Євробачення-2017 продано близько 30 тисяч квитків

На Євробачення-2017 продано близько 30 тисяч квитків
Джерело:  online.ua

На міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017, який в травні відбудеться в Києві, продано близько 30 тисяч квитків і 19 тисяч заброньовано.
Про це заявив на брифінгу в Міжнародному виставковому центрі Дмитро Феліксов - директор Concert.ua, який є офіційним квитковим партнером Євробачення, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: 20 тисяч гостей: у Гройсмана дали прогнози на Євробачення-2017
"Квитки продаються дуже добре, в основному на гранд-фінал, денний фінал і вечірній фінал і 2 півфінали, які будуть йти в прямому ефірі. Ці 5 шоу мають надзвичайний попит. Вчора о 19.00 надійшла партія квитків приблизно 2,5 тисячі в фан-зони і за лічені години вони були розпродані. Зараз продано близько 30 000 квитків, близько 19 000 квитків заброньовані для країн-учасників, партнерів та спонсорів. І близько 21 000 ще є у продажу або надійдуть у продаж", - сказав Фелікс.
Крім того Феліксов зазначив, що ще є квитки на шоу, які іменуються як репетиції, і коштують вони від 200 гривень.
Нагадаємо, станом на 5 квітня було продано 26 тис. 919 квитків.
Як повідомляв ONLINE.UA, організатори показали перші фото сцени, яка нагадуватиме космічний корабель або наконечник списа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?