На Харківщині батько з 7-річним сином підірвалися на міні
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині батько з 7-річним сином підірвалися на міні

На Харківщині батько з 7-річним сином підірвалися на міні
Джерело:  online.ua

У Чугуївському районі на Харківщині на російській міні підірвалися 47-річний чоловік та його 7-річний син. Постраждалі отримали вибухові травми та госпіталізовані до медичного закладу.

Джерело: Харківська обласна прокуратура

На Харківщині на залишеній росіянами міні підірвалися батько тасин

У с. Бугаївка Чугуївського району 28 грудня 47-річний чоловік разом зі своїм 7-річним сином пішли на риболовлю. Граючись, хлопчик побіг до кущів та підірвався на міні. Батько побіг йому на допомогу та також підірвався на вибуховому пристрої, – повідомила пресслужба прокуратури Харківщини.

Фото: t.me/prokuratura_kharkiv

Як зазначається, батько та син отримали вибухові травми та були госпіталізовані до лікарні.

За процесуального керівництва Вовчанського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України), – додали в прокуратурі.

ДСНС закликають дотримуватися правил мінної безпеки на деокупованих територіях.

Фото: dsns.gov.ua

Херсонські енергетики натрапили на міну

Нагадаємо, 21 грудня на території Високопільської громади Херсонської області бригада енергетиків наїхала на міну під час виконання ремотних робіт ліній електропередач.

На території Високопільської громади під час виконання робіт на лінії електропередач 0,4 кВ бригада енергетиків наїхала на міну, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пошкоджень зазнав лише службовий автомобіль, працівники не постраждали.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?