На Харківщині через сніг відправили школярів на канікули
Категорія
Події
Дата публікації

На Харківщині через сніг відправили школярів на канікули

На Харківщині через сніг відправили школярів на канікули
Джерело:  NR

Несподівані снігопади та похолодання змусили владу у Харківській області відправити школярів на позачергові канікули, що триватимуть з 19 квітня до кінця тижня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Newsroom.

Канікули вирішено впровадити у 14 районах області, заявив директор департаменту освіти та науки ХОДА Анатолій Бабичев.

За його словами, йти на канікули чи ні, вирішувати місцевим радам – районним чи міським. Причому не виключено, що завтра негода внесе в цей список чергові зміни.
Навчальним закладам, які підключені до центрального опалення, чиновники з адміністрації рекомендували зробити перерву в навчанні, поки температура на вулиці не підвищиться. А ось ті школи та гімназії, де є автономне опалення, можуть не припиняти заняття.
При цьому у прес-службі мерії Харкова у свою чергу повідомили, що навчальні заклади закриті не будуть, але відправляти дітей у школу або дитячий садочок - вирішувати батькам.
Одними з перших про канікули, які стартують 19 квітня, повідомили у міськраді Лозової, а ближче до вечора стало відомо, що також призупиняються заняття в Куп'янському районі.

Як повідомляв ONLINE.UA, несподівані снігопади 18 квітня накрили Дніпропетровщину, зокрема у соцмережах активно публікували фото із Кам'янського.

При цьому згідно з прогнозом погоди, 19 квітня сніг очікується у Дніпрі, а також у Харкові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?