На Херсонщині чоловік скоїв страшний суїцид із дитиною
Категорія
Події
Дата публікації

На Херсонщині чоловік скоїв страшний суїцид із дитиною

На Херсонщині чоловік скоїв страшний суїцид із дитиною
Джерело:  hr.npu.gov.ua

На Херсонщині 36-річний чоловік скоїв суїцид разом з дитиною, стрибнувши з дамби Каховської гідроелектростанції в Дніпро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Херсонської області.
У поліції повідомили, що вранці 2 квітня в Новокаховський відділ надійшло повідомлення від охоронця Каховської ГЕС про те, що чоловік скинув дитину в Дніпро з дамби, а потім сам стрибнув у воду.
Також, за словами правоохоронців, практично в той же час надійшов дзвінок від мешканця одного з сіл району.
Чоловік розповів, що зателефонував його колишній зять і заявив, що він зі своїм 10-річним сином зараз стрибнуть з Каховської ГЕС. Після цього зв'язок перервався.
Читайте також: Страшна траге дія в духовному центрі в Пакистані: щонайменше 20 жертв
Як розповів заступник начальника Новокаховського відділу поліції Андрій Ювченко, 36-річний житель одного з сіл Каховського району недавно розлучився з дружиною, але хотів повернути сімейні відносини. Але жінка, з огляду на особисті якості екс-чоловіка, не погоджувалася.
Суд дозволив чоловікові періодично бачитися з 10-річним сином і 2 квітня вранці він взяв дитину на прогулянку. Близько 12:50 батько з сином зістрибнули з дамби, їх тіла діставали водолази.
Слідчі відкрили кримінальні провадження за ст.120 Кримінального кодексу України «Доведення до самогубства» і ч.2 ст.115 ККУ «Умисне вбивство».
Як повідомляв ONLINE.UA, чоловік, який убив в Харкові свою дружину і дочку і після цього наклав на себе руки, був колишнім учасником АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?