На Херсонщині поглумилися над прапором України: поліція вжила заходів
Категорія
Україна
Дата публікації

На Херсонщині поглумилися над прапором України: поліція вжила заходів

На Херсонщині поглумилися над прапором України: поліція вжила заходів
Джерело:  hr.npu.gov.ua

У Каховці Херсонської області місцевий житель на території автостанції зірвав державний прапор України і викинув його на смітник.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ Нацполіції в Херсонській області.
"Правоохоронці встановили, що 35-річний місцевий житель зірвав встановлений на стовпі електропередач прапор України, після чого пошкодив і викинув його в сміттєвий бак", - розповіли в поліції.
"Під час затримання злочинець чинив непокору, але працівники поліції затримали його і доставили у відділок поліції. На чоловіка був складений адміністративний протокол за ст. 185 КУпАП "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського". За фактом пошкодження Прапора до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ч.1 ст.338 КК України "Наруга над державними символами", - додали в прес-службі.
Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 3 років. Рішення про обрання запобіжного заходу щодо правопорушника прийматиметься судом.
Раніше в Лисичанську Луганської області чоловікові, якому не сподобався синьо-жовтий танк, намалювали на спині тризуб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?