На Херсонщині російські загарбники планують вводити в обіг рублі
Категорія
Україна
Дата публікації

На Херсонщині російські загарбники планують вводити в обіг рублі

На Херсонщині російські загарбники планують вводити в обіг рублі
Джерело:  online.ua

З квітня російські загарбники планують вводити в обіг рублі та платити ними зарплати в комунальних та бюджетних установах.

Джерело: Фейсбук депутата облради Сергія Хланя

Загарбники на Херсонщині хочуть вводити рублі

З квітня на Херсонщині окупанти планують вводити в обіг рублі. Будуть змушувати приймати рублі в магазинах, і скоріш за все виплачувати зарплати "новій адміністрації". Думаю в решті дійде справа і до рублевих зарплат в діючих бюджетних та комунальних установах. Потроху Херсонщину втягують у рублеву зону. ХНР все ближче (( але відправимо цей «ХНР» за російським кораблем!

Депутат Херсонської облради закликав ігнорувати розрахунок в рублях, тому що “по-перше рублі це нікчемна бумага, а головне Херсонщина це Україна!”.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Херсоні кожного дня на площі Свободи щодня відбуваються мирні акції проти російських окупантів. 21 березня на мітингу російські військові застосували зброю проти людей.

У вівторок херсонці знову вийшли на мирний мітинг проти російської агресії, і російські військові знову використали проти них силу. Є постраждалі та затримані.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?