На Херсонщині військові влаштували перестрілку: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

На Херсонщині військові влаштували перестрілку: стали відомі деталі

На Херсонщині військові влаштували перестрілку: стали відомі деталі
Джерело:  online.ua

Уночі 7 грудня у військовій частині в Голопристанському районі Херсонської області виник конфлікт між двома вартовими, який закінчився стріляниною, в результаті чого троє людей отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Конфлікт виник на території польових артилерійських складів військової частини.
Вартові застосували автоматичну вогнепальну зброю АК-74. Вогнепальні поранення отримали обидва вартових і третій військовослужбовець, який втрутився в конфлікт, повідомили агентству в управлінні поліції Херсонської області.
Читайте також: Пере стрілка поліцейських під Києвом: з'явився розповідь важливого свідка
Постраждалих госпіталізували в районну лікарню. 21-річний рядовий отримав вогнепальне поранення правого стегна, 23-річний рядовий отримав поранення в область паху, ще один 21-річний рядовий отримав непроникаюче вогнепальне поранення тулуба.
Інцидент зареєстрований в ЄРДР за ч. 3 ст. 406 «Порушення статутних правил взаємовідносин між військовослужбовцями за відсутності відносин підлеглості».
Військовослужбовцям, які влаштували перестрілку, загрожує до 10 років позбавлення волі; матеріали по справі направлені до військової прокуратури Херсонської області.
Як повідомляв ONLINE.UA, 8 грудня журналістам вдалося дізнатися прізвища п'ятьох людей, яких затримала поліція за підозрою в причетності до "банди з Княжичів", де 4 грудня сталась перестрілка між правоохоронцями, в результаті чого загинули п'ятеро осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?