На Київщині підлітка вбило струмом, коли він катався на даху потяга
Категорія
Події
Дата публікації

На Київщині підлітка вбило струмом, коли він катався на даху потяга

На Київщині підлітка вбило струмом, коли він катався на даху потяга

На Київщині 16-річного юнака вдарило електричним струмом під час катання на даху електропотяга, в результаті чого він помер.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу полії області.

Інцидент стався в Броварському районі Київської області. Підліток виліз на дах електропоїзда сполученням Ніжин-Київ та його вразило електрострумом.

Читайте також: На Харківщині у дитбудинку 12-літній підліток вчинив самогубство

"16-річний учень 10 класу Броварської загальноосвітньої школи №9, нехтуючи правилами безпеки при поводженні на залізничному транспорті, заліз на дах, щоб покататись та отримав ураження струмом від високовольтної лінії", - повідомили в поліції.

За інформацією правоохоронців, хлопець проживав разом із матір'ю. З її слів син тривалий час захоплювався «Зацеперством», робив селфі та відео на електропотягах. Нещодавно жінка розмовляла з юнаком на цю тему і він запевнив, що покінчив із цим захопленням.

Поліція проводить перевірку за фактом смерті неповнолітнього та встановлює всі обставини трагічної події.

Як повідомляв ONLINE.UA, 29 квітня в реанімації помер патрульний поліцейський Києва, лейтенант поліції Андрій Дем’яненко; смерть, ймовірно, настала через зупинку серця внаслідок удару струмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?