На Київщині поліцейські, переслідуючи підозрюваного у вбивстві, збили велосипедиста
Категорія
Події
Дата публікації

На Київщині поліцейські, переслідуючи підозрюваного у вбивстві, збили велосипедиста

Національна поліція України
На Київщині поліцейські, переслідуючи підозрюваного у вбивстві, збили велосипедиста

У Київській області поліцейські, переслідуючи підозрюваного у вбивстві, наїхали на 72-річного велосипедиста; пенсіонера госпіталізували зі струсом головного мозку та рваною раною голови.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
Інцидент стався 9 квітня, близько 15-ї години, в селі Житні Гори Рокитнянського району.
Повідомляється, що група швидкого реагування поліції, переслідуючи з проблисковими маячками підозрюваного в скоєнні умисного вбивства, наїхала на велосипедиста, який раптово виїхав на середину проїжджої частини дороги. Постраждалим виявився 72-річний чоловік.

Читайте також: У Москві зіткнулися потяг і електричка, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Зараз Головне управління поліції Київської області проводить службову перевірку за цим фактом. Також прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
У той же час "Дорожній контроль Україна" опублікував на своїй сторінці в Facebook відео ДТП:
"ДТП за участю поліції. Смт. Рокитне, Київська область. Потерпілий дідусь дивом ЖИВИЙ, але отримав травми голови, також переломи обох ніг. Справу намагаються зам'яти".
На відео присутня нецензурна лексика.


Як повідомляв ONLINE.UA, 8 квітня в Хмельницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса, в результаті якого постраждало 13 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?