На Київщині вводять віялові відключення електроенергії: опублікований графік
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині вводять віялові відключення електроенергії: опублікований графік

На Київщині вводять віялові відключення електроенергії: опублікований графік
Джерело:  online.ua

Після масованої ракетної атаки кремлівської армії 10 жовтня по об'єктах енергетичної інфраструктури України у Києві та області почнуть діяти погодинні відключення електроенергії. 

Джерело: сайт ДТЕК

Що відомо про графік відключень електроенергії на Київщині 

У деяких районах світло вимикатимуть з 6:00 по 10:00; з 14:00 по 18:00; з 22:00 по 02:00. В інших - з 10:00 по 14:00; з 18:00 по 22:00; з 02:00 по 06:00.

Напередодні прем'єр Денис Шмигаль попереджав про віялові відключення у чотирьох областях та в Києві.

Електропостачання порушено практично по всій країні, зазначав він. У 8 регіонах є проблеми з водопостачанням.

Прем’єр повторно закликав українців обмежити споживання електроенергії, особливо у вечірні години, на кілька днів, поки йде відновлення та ремонтні роботи.

За можливості не вмикайте найбільш енерговитратні прилади (електрообігрівачі, бойлери, електроплити, мікрохвильовки, пральні машини, електрочайники, кавоварки, праски). Це зменшить навантаження на нашу енергосистему та дозволить максимально швидко відновити інфраструктуру, - зазначив очільник уряду.

19 людей загинули та ще 105 отримали травми у результаті російських ракетних ударів по Україні 10 жовтня.

За попередніми даними, загинуло 19 людей, ще 105 були травмовані, - наголосили в Головному управлінні ДСНС.

Наразі залишається знеструмленим 301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

ДСНС зазначає, що для забезпечення електропостачання залучила 22 електростанції, у тому числі 15 для закладів охорони здоров’я у Дніпропетровській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Чернігівській областях, а також 7 електростанцій для об’єктів критичної інфраструктури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?