На Київщині затримали небезпечну банду: з'явилися яскраві фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

На Київщині затримали небезпечну банду: з'явилися яскраві фото та відео

Національна поліція України
На Київщині затримали небезпечну банду: з'явилися яскраві фото та відео

У Київській області поліція спільно зі Службою безпеки України знешкодили банду, члени якої займалися викраденням людей, розбійними нападами та викраденням машин.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
Операція із затримання членів банди була проведена в Сквирському районі Київської області. У ній брали участь співробітники Департаменту карного розшуку Національної поліції, Головного управління поліції Київщини та СБУ.
Серед затриманих виявилися четверо чоловіків, у віці 18-36 років. Їх підозрюють у викраденнях людей з метою вимагання грошей, розбійних нападах і незаконному заволодінні автотранспортом.
Як повідомили в поліції, 18 жовтня, о 4:30 ранку надійшов дзвінок від мешканки села Малополовецьке, Фастівського району, яка повідомила про те, що до будинку прийшли невідомі, побили її чоловіка і вимагали велику суму грошей. Після того, як чоловік і жінка відмовилася видати гроші, нападники викрали господаря і зникли на його автомобілі.
Поки на місці події працювала слідчо-оперативна група, в поліцію звернулася ще одна місцева жителька з проханням про допомогу - невідомі викрали її чоловіка.


«Під час проведення невідкладних оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося затримати групу чоловіків, які підозрюються в скоєнні злочинів за кількома статтями Кримінального кодексу України: «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», «розбій», «вимагання», «незаконне заволодіння транспортним засобом» , - додали в прес-службі.
Наразі ведеться документування злочинів, розпочаті кримінальні провадження.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Львівській області з ізолятора тимчасового утримання втік громадянин Росії, який деякий час був бійцем «Правого сектора».







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?