На консультації між президентом та лідерами фракцій розгорівся скандал (відео)
Категорія
Політика
Дата публікації

На консультації між президентом та лідерами фракцій розгорівся скандал (відео)

На консультації між президентом та лідерами фракцій розгорівся скандал (відео)
Джерело:  online.ua

Перед початком консультації між лідерами парламентських фракцій та президентом України Володимиром Зеленським виник скандал, свідками якого в прямому ефірі стали тисячі користувачів інтернету. Як повідомляє ONLINE.UA, конфлікт стався між Олегом Ляшко та охоронцями президента.

Лідер Радикальної партії, який разом з іншими головами фракцій був запрошений на консультацію з новообраний президентом з приводу розпуску парламенту, вирішив провести онлайн-трансляцію прямо з кабінету, де мала відбутись зустріч з Володимиром Зеленським. Охорона президента перешкоджала цьому, вимагаючи від Олега Ляшка залишити смартфон та годинник перед входом до зали переговорів.

Протягом кількох хвилин, поки велась трансляція, Ляшко активно сперечався з охоронцями Зеленського, додаючи неприємні коментарі про «закритість влади», «таємні домовленості» та «бажання щось приховати від виборців». Врешті, коли потік звинувачень у лідера «радикалів» закінчився, він погодився припинити онлайн-трансляцію та пішов на переговори з Володимиром Зеленським, залишивши перед цим телефон.

Як відомо, останні рейтинги свідчать, що в разі дострокових виборів з 5-відсотковим прохідним бар’єром шанси Радикальної партії Олега Ляшка потрапити до наступного парламенту виглядають доволі примарно. Більшу частину електорату «радикалів» забрав собі Зеленський. Тому зараз Олег Ляшко вимушений вести активну кампанію на противагу новому президенту та його партії «Слуга народу».

Нагадаємо, що вчора була опублікована податкова декларація Володимира Зеленського, у якій з’вилися нові об’єкти нерухомості за кордоном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?