На концерт "дозволеного" Михалка в Білорусі стягнули столичний ОМОН: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

На концерт "дозволеного" Михалка в Білорусі стягнули столичний ОМОН: з'явилися фото

На концерт "дозволеного" Михалка в Білорусі стягнули столичний ОМОН: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Гомелі в Білорусі на концерті  Сергія Михалка, екс-лідера групи «Ляпіс Трубецькой», який в даний час є солістом групи Brutto, посилені заходи безпеки: на заході з'явилися співробітники білоруського ОМОНу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське «Радіо Свобода».


Це перший концерт Сергія Михалка на батьківщині за останні п'ять років.


«У місті багато біло-червоно-білих прапорів. Люди вже збираються біля входу в Льодовий палац. Деякі кажуть, що стільки міліції на концерті ніколи не бачили», - пише «Радіо Свобода».


Відзначимо, що в березні 2011 року попередня група Михалка "Ляпис Трубецкой" увійшла в "чорний список" творчих колективів Білорусі за засудження дій влади. Після цього Сергій Міхалок виїхав з країни через тиск КДБ - йому загрожувала кримінальна справа через образи президента Олександра Лукашенка.


В даний час Михалок проживає в Україні.


Дозвіл влади Білорусі на виступ групи в Гомелі став для багатьох несподіванкою.


«Автобуцегарні, ОМОН з самого Мінська на концерті Brutto. Норм», - написав у своєму Twitter користувач «Рогозін-на орбіті».


Ninja Vad: Ох, схоже буде жарко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі викликав захват той факт, що 29 жовтня в Білорусі пройде перший офіційний виступ групи Сергія Михалка з 2010 року.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?