На кораблі біля берегів Росії загинули два українця: подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На кораблі біля берегів Росії загинули два українця: подробиці

На кораблі біля берегів Росії загинули два українця: подробиці
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Двоє українських моряків, які перебували на борту панамського танкера «Магус», загинули від отруєння метиловим спиртом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані «Інтерфакс-Україна».

Капітан танкера, який знаходиться в Чорному морі в районі російського порту Тамань, поблизу Керченської протоки, повідомив берегові служби про необхідність евакуації двох членів екіпажу, які отруїлися метиловим спиртом.

«У ніч на вівторок капітан звернувся із запитом про евакуацію двох членів екіпажу, які отруїлися метиловим спиртом. Вранці 20 серпня вони були доставлені буксиром на берег», – повідомили представники «Росморрічфлоту».

Один з моряків, який перед початком евакуації перебував у комі, до приїзду рятувальників помер. Для доставки другого постраждалого на берег був направлений рятувальний буксир «Дерзкий», проте під час перевезення цей чоловік теж помер.

Пізніше стало відомо, що один із загиблих був другим помічником капітана корабля, інший – старший матрос. Всього на судні перебувало 35 осіб.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому влада Єгипту затримала танкер з 17 українцями на борту. Через кілька тижнів в результаті тривалих переговорів моряки були звільнені з полону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?