На кордоні України відбулася перестрілка в "голлівудському" стилі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На кордоні України відбулася перестрілка в "голлівудському" стилі: з'явилися фото

На кордоні України відбулася перестрілка в "голлівудському" стилі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У четвер, 1 грудня, на українсько-польському кордоні біля пункту пропуску "Шегині" митного поста Мостиська сталася перестрілка між Мобільної групою митників і декількома десятками контрабандистів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра фінансів України Олександра Данилюка.


«Сьогодні на українсько-польському кордоні розгорнулася картина, яка потягне на епізод з голлівудського екшену», - написав Данилюк 1 грудня.


«У пункту пропуску Шегині митного поста Мостиська зав'язалася сутичка між Мобільної групою і 30-40 зловмисниками з використанням вогнепальної зброї», - продовжив міністр фінансів.


"Зловмисники намагалися провезти 4 мікроавтобуси контрабанди. Коли їх знайшли і намагалися затримати, контрабандисти викликали" підкріплення "в кілька десятків людей, які почали заворушення, вибили вікно автобуса і дали одному з водіїв втекти на авто", - написав Данилюк.


Читайте також:  В окупованому Донецьку йдуть загадкові перестрілки: з'явилися подробиці


За його інформацією, в результаті інциденту постраждав один співробітник Митної сотні - його збила машина, коли він став перешкоджати її від'їзду, перегородивши собою проїзд.


«Зупинити сутичку Мобільної групи вдалося тільки застосувавши зброю», - написав Данилюк.


Потерпілий митник, за інформацією міністра фінансів, доставлений в лікарню.


"Проти порушників розпочато відповідні дії. Оцінюється вартість контрабанди в трьох автобусах, які вдалося затримати. Також розглядається питання про можливість порушення кримінальних справ проти співробітників митниці через можливу корупцію", - повідомив Данилюк.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в кінці листопада біля одного з кафе в Солом'янському районі Києва сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої постраждали двоє людей.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?