На кордоні з Кримом Путіну показали, хто чекає його в Україні: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На кордоні з Кримом Путіну показали, хто чекає його в Україні: з'явилися фото

На кордоні з Кримом Путіну показали, хто чекає його в Україні: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Херсонській області, біля кордону підконтрольної уряду території України і анексованого РФ Криму встановили нові борди, які розповідають, хто насправді підтримує президента Росії  Володимира Путіна  в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook київського блогера Антона Ходза.


"Боротьба на інформаційному фронті в Херсонській області триває. Поруч Крим, тому на ці борди є кому дивитися. Невеликий меседж для Путіна і його прихильників, - написав блогер. - Боротьба триває, далі буде".


Також Ходза опублікував фото двох бордів, на одному з яких зображено обличчя Путіна і слова "В Україні ти б їздив спокійно тільки в ліфті. Тільки недовго", що натякають на  вбивство ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсена Мотороли Павлова, якого ввечері 16 жовтня підірвали в ліфті власного будинку. Інший борд говорить, що в Україні президента РФ підтримують тільки мухи.



Мер Херсона Володимир Ніколаєнко прокоментував появу бордів: "Після попередніх бордів російське телебачення трясло від люті. Це вони не бачили, що хлопці на цей раз намалювали!".


Natalia Savina: "Величезне спасибі! Це вкрай необхідно, бачити такі борди. Це я вам як кримчанка говорю)".


Yuri Ishchenko: "Круто".


Як повідомляв ONLINE.UA, у вересні  в Херсоні встановили бігборди із закликом до українських туристів, що їдуть через місто на відпочинок до окупованого Росією Крим, фотографувати військову техніку РФ під час відпочинку.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?