На кордоні з Україною по тривозі піднято армію Росії: з'явилися деталі
Категорія
Події
Дата публікації

На кордоні з Україною по тривозі піднято армію Росії: з'явилися деталі

На кордоні з Україною по тривозі піднято армію Росії: з'явилися деталі
Джерело:  mil.ru

Армія Західного військового округу Росії, що дислокується у Воронезькій, Брянській і Бєлгородській областях, поруч з кордоном України, піднята по навчальній тривозі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.
Відзначається, що в Західному військовому окрузі РФ проводиться командно-штабне тренування з органами управління з'єднань та військових частин 20-ї загальновійськової армії.
«За задумом тренування сплановано проведення операції угрупованням військ (сил) на одному з стратегічних напрямків з використанням широкого спектра засобів ураження умовного противника. Штабам доведеться продемонструвати вміння оперативно оцінювати складну обстановку, виробляти грамотні рішення і забезпечувати безперервне і стале управління військами в умовах мінливої ​​обстановки», - йдеться в повідомленні.
Читайте також: В Україні детально розписали, скільки військ Путіна стоїть на кордоні
У Міноборони РФ зазначили, що будуть відпрацьовані питання обміну інформацією по автоматизованій системі управління і уточнені алгоритми дій посадових осіб органів управління при підготовці операцій (бойових дій) і керівництві військами.
У відомстві стверджують, що тренування є плановими і проводиться відповідно до програми підготовки та діяльності військ ЗВО на 2016 рік.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Росія будує інженерні загородження на кордоні з окупованою частиною Донбасу поблизу пункту пропуску "Ізварине".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?