На КПП в Грозному стався вибух, є загиблий
Категорія
Світ
Дата публікації

На КПП в Грозному стався вибух, є загиблий

На КПП в Грозному стався вибух, є загиблий

Уранці 9 травня двоє озброєних бойовиків здійснили атаку на КПП в Грозному, Чечня, в результаті якої загинув один поліцейський.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«Напад було скоєно близько 6:30. Один з бойовиків встиг підірвати себе, в результаті загинув співробітник поліції, прикомандирований з Башкирії», - розповіло виданню джерело в силових структурах.
За його словами, четверо поліцейських отримали осколкові поранення. Він додав, що другий нападник був знищений.
МВС Чечні підтвердило напад на КПП в Грозному.
"Поліцейські не допустили проникнення зловмисників в Грозний. Сьогодні на КПП 138 на околиці Грозного співробітники поліції запобігли проходу в місто двох озброєних людей, у яких при собі були гранати і вибухові речовини. За попередньою інформацією, при знищенні зловмисників постраждало 6 поліцейських, двоє з яких отримали важкі поранення", - повідомили в МВС Чечні.
Раніше повідомлялося, що 29 березня в Дагестані під Махачкалою невідомі підірвали два автомобілі оперативного угруповання МВС Росії.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?