На КПВВ на Донбасі затримали авто з арсеналом боєприпасів з АТО
Категорія
Події
Дата публікації

На КПВВ на Донбасі затримали авто з арсеналом боєприпасів з АТО

На КПВВ на Донбасі затримали авто з арсеналом боєприпасів з АТО

На блокпосту на Донбасі затримали чоловіка, який намагався вивезти із зони АТО цілий арсенал боєприпасів в автомобілі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України у Донецькій області.

Читайте також: Поставки зброї США в Україні: у Путіна пригрозили посиленням напруженості на Донбасі

Наголошується, що на контрольному пункті в'їзду-виїзду правоохоронці Покровського відділу зупинили позашляховик Opel для перевірки. Незважаючи на запевнення водія, 23-річного жителя Сумської області, що він не перевозить нічого забороненого, у авто виявили рюкзак, наповнений боєприпасами.

Чоловік намагався вивезти на підконтрольну уряду територію України 41 патрон до автомата Калашникова, 18 запалів до гранат, вісім різнотипних гранат, димову шашку і сигнальну ракету.

За словами водія, він підвозив незнайомців, які, "напевно, і забули рюкзак".

За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про незаконне поводження з боєприпасами та зброєю, запобіжний захід щодо якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Дніпрі затримали колишнього волонтера, що займався збутом зброї з зони АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?