На Кубі обрали нового лідера держави
Категорія
Світ
Дата публікації

На Кубі обрали нового лідера держави

На Кубі обрали нового лідера держави
Джерело:  independent.co.uk

Сьогодні, 19 квітня, на Кубі Національна асамблея обрала головою державної ради Мігеля Діаса-Канело, який обіймав посаду першого віце-голови органу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

86-річний Рауль Кастро, який керував країною останні десять років, пішов з посту, але залишив за собою посаду глави Компартії.

Читайте також: Стали відомі наслідки секс-скандалу в уряді Японії

57-річний Діас-Канель був єдиним кандидатом. Таємне голосування пройшло 18 квітня, за нього проголосували 603 з 605 депутатів (99,83%). З 2013 року він був першим віце-головою держради і віце-прем'єром уряду Куби.

Він зробив кар'єру в Компартії, багато років був першим секретарем партії в одній з провінцій, після чого зайняв пост міністра вищої освіти.

Нагадаємо, Рауль Кастро почав керувати державою в 2006 році, ставши наступником старшого брата Фіделя (лідера кубинської революції).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Син Фіделя Кастро наклав на себе руки на Кубі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?