На Квентіна Тарантіно подали до суду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На Квентіна Тарантіно подали до суду

На Квентіна Тарантіно подали до суду

Пара творців фільмів подала до суду на Квентіна Тарантіно, стверджуючи, що сюжет фільму "Джанго звільнений", який був знятий Тарантіно в 2012 році, скопійований з їх оригінального сценарію "Свобода", передає  Зеркало недели.


Оскар Колвін-молодший і Торранс Колвін заявили про те, що віднесли свій сценарій в агентство талантів, в якому вказали Тарантіно в якості можливого продюсера і режисера. У позові стверджується, що Колвіни "вклали серце, кістки і м'язи, намагаючись створити дійсно унікальний сюжет", який потім перетворився на "Джанго звільненого", а Тарантіно просто "взяв основні сюжетні лінії і "тарантізував" їх".


У позові в якості обвинувачуваних також вказані компанії The Weinstein Company і Columbia Pictures, а Тарантіно описується як "злодій, який зізнався", з посиланням на висловлювання режисера "я краду у всіх фільмів, які коли-небудь були зроблені".


Сума, яку Колвіни планують стягнути з Тарантіно, в позові не обумовлена, але мова йде про "сотні мільйонів доларів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?