На Луганщині чоловік підпалив будинки сусідів, після чого скоїв самогубство
Категорія
Події
Дата публікації

На Луганщині чоловік підпалив будинки сусідів, після чого скоїв самогубство

На Луганщині чоловік підпалив будинки сусідів, після чого скоїв самогубство

На Луганщині 61-річний житель Троїцького району через неприязні стосунки із сусідами підпалив три житлових будинки, після чого застрелився.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції області.

Як повідомили правоохоронці, 61-річний чоловік із мисливською рушницею «Сайга» прийшов до сусідів. І в одному і в другому будинках, де мешкають 32-річний чоловік із родиною та 58-річний чоловік, побачивши свого сусіда в неадекватному стані та ще й із рушницею у руках, не стали чинити йому опір, а вибігли з житлових приміщень

Читайте також: Facebook буде стежити за трансляціями через вбивства і самогубства онлайн

"Обливши бензином приміщення сусідів та підпаливши їх, чоловік вийшов на вулицю, здійснив два постріли вгору та пішов до свого власного будинку. Підпаливши і власний будинок,  чоловік із рушницею пішов у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Згодом правоохоронці, які прибули на виклик, виявили тіло чоловіка в чагарниках на пустирі. Він покінчив життя самогубством, здійснивши постріл з рушниці собі в голову. Поруч з ним було виявлено його рушницю та стріляну гільзу.
Як повідомляв ONLINE.UA, у селищі Близнюки Харківської області в кімнаті дитячого будинку сімейного типу повісився 12-річний хлопчик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?