На Львівщині мати залишила новонароджене немовля в камері схову на автовокзалі
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині мати залишила новонароджене немовля в камері схову на автовокзалі

На Львівщині мати залишила новонароджене немовля в камері схову на автовокзалі
Джерело:  zaxid.net

У середу, 10 травня, у місті Червоноград Львівської області мати залишила тижневе немовля у камері схову на автовокзалі, поки вирішувала свої справи.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ZAXID.NET.

Місцеве радіо "Нео радіо" повідомило, що о 14:34 невідома жінка залишила в камері схову автовокзалу на зберігання господарську сумку. За деякий час працівниця автовокзалу почула дитячий плач і виявила, що в сумці є немовля.

Читайте також: У Києві на переході збили маленьку дитину: з'явилися фото

Речниця обласної Нацполіції Світлана Добровольська розповіла виданню, що жінка повернулася на вокзал за три години. Вона пояснила, що не покидала дитину, а залишила її там, щоб вирішити свої справи з документами. За її словами, вона живе в селі неподалік Червонограда і не мала з ким лишити доньку. Вдома в неї залишилися ще двоє дітей, чоловік - шахтар, саме вийшов на зміну.

Новонароджену дівчинку, якій тиждень, оглянули медики. Вона у задовільному стані. 30-річна мама пише пояснення. Поліція вирішує питання про притягнення її до відповідальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?