На Львівщині рейсовий автобус розбився в смертельній ДТП: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині рейсовий автобус розбився в смертельній ДТП: з'явилися фото

На Львівщині рейсовий автобус розбився в смертельній ДТП: з'явилися фото

У неділю ввечері, 11 грудня, на Львівщині зіткнулися пасажирський рейсовий автобус і вантажний автомобіль, в результаті аварії загинули двоє людей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Львівській області.
ДТП сталася близько 21.00 неподалік смт. Лопатин Радехівського району Львівської області. Як встановили поліцейські, 38-річний водій автобуса «Еталон», що слідував за маршрутом «Львів - Броди», скоїв зіткнення з причепом вантажного автомобіля ЗІЛ-130, який перевозив жом.

Читайте також: В центр і Києва машина в'їхала в пам'ятник героям Небесної сотні: з'явилися фото і відео
У салоні автобуса знаходилося 6 пасажирів, в результаті ДТП від отриманих травм двоє з них (20-річний і 39-річний жителі смт. Лопатин) загинули на місці події. Водій автобуса та четверо пасажирів у віці 17-56 років з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в Бродівську районну лікарню. Водій вантажівки, 40-річний житель Рівненської області, не постраждав.
За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб). Всі обставини ДТП встановлюються.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Києві на площі Перемоги сталася ДТП за участю трамвая та автомобіля БМВ.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?