На Львівщині з ізолятора втік росіянин-"правосек"
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині з ізолятора втік росіянин-"правосек"

На Львівщині з ізолятора втік росіянин-"правосек"

У Львівській області правоохоронці затримали двох із трьох втікачів з ізолятора тимчасового утримання Самбірського відділу поліції; третього втікача - громадянина Росії і колишнього бійця «Правого сектора» зараз розшукують.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Львівській області.
"У Самбірському ізоляторі тимчасового утримання 16 жовтня була виявлена ​​відсутність трьох зловмисників, які містилися там за рішеннями суду. Як було встановлено під час перевірки, зловмисники зникли з камери, розібравши частину фасадної стіни. Двох втікачів правоохоронці вже затримали. Це 38-річний житель Самбора, і 30-річний житель одного із сіл району, які підозрюються у скоєнні крадіжок. Третій втікач - 33-річний громадянин Російської Федерації Хамраєв Геннадій Вікторович, якого підозрюють у розбої та незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами, знаходиться в розшуку" , - йдеться в повідомленні.
Координатор громадської організації «Варта 1», яка спільно з поліцією долучається до патрулювання, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив в Facebook, що Геннадій Хамраев - уродженець РФ, 1980 р.н.., колишній боєць «Правого сектора» з позивним «Чернець» .
За фактом втечі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.
Правоохоронці закликають усіх, хто щось знає про місцезнаходження втікача, повідомляти за номером 102.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Рівненській області нетверезий водій напав на поліцейського, який його зупинив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?