На Майдані відтворили події з розстрілами протестуючих
Категорія
Події
Дата публікації

На Майдані відтворили події з розстрілами протестуючих

На Майдані відтворили події з розстрілами протестуючих
Джерело:  УНН

У центрі Києва, на вулиці Інститутській, учасники розслідування справи про розстріли на Майдані під час масових протестів, провели слідчий експеримент.
Про це розповів начальник Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Вони (слідчі дії в рамках слідчого експерименту - Ред.) уже два тижні тривають", - заявив він, додавши, що ці дії будуть продовжуватися доти, доки не завершиться розслідування.
Горбатюк зазначив, що в справі є багато епізодів вбивств.
Читайте також: З'явилося нове важливе відео про розстріли на Майдані
"В першу чергу воно пов'язане з багатьма матеріалами, відеозаписами, які треба перевірити експериментальним шляхом на предмет можливості ведення стрільби і так далі", - додав він.
Нагадаємо, 2 березня Святошинським судом Києва було прийнято рішення про необхідність проведення слідчого експерименту у справі екс-бійців "Беркута", яких звинувачують у масовому вбивстві активістів Майдану 20 лютого 2014 року.
За рішенням суду, слідчий експеримент буде фіксуватися за допомогою фото та відео зйомки.
У свою чергу, колишні бійці "Беркута", яких звинувачують у вбивствах на Майдані, не визнають своєї провини ні по одному з пунктів.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше прокуратура направила до суду обвинувачувальний акт у справі трьох бійців "Беркуту" по факту катувань активістів Євромайдану, затриманих хна колонаді стадіону у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?