На Майлі Сайрус накинувся божевільний фанат - опубліковано шокуюче відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

На Майлі Сайрус накинувся божевільний фанат - опубліковано шокуюче відео

На Майлі Сайрус накинувся божевільний фанат - опубліковано шокуюче відео
Джерело:  online.ua

 Всесвітньо відома співачка Майлі Сайрус вкотре потрапила у неприємний інцидент - цього разу через божевільного представника своєї фан-групи, який не зміг контролювати свої емоції, коли побачив зірку. Шанувальник накинувся на Майлі, силоміць притягнув її та почав цілувати на очах у чоловіка Сайрус, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Зазначається, що 31 травня поп-співачка презентувала свій новий альбом "She Is Coming".

"Для промо-кампанії платівки артистка зняла пікантні фото, які захопили мережу. Сексуальні образи в білизні та колготах у сіточку настільки розбурхали прихильників, що один із них не втримався та поцілував співачку під час її публічного виходу в Барселоні", - сказано в повідомленні.

Неприємний інцидент стався декілька днів тому. Коли 26-річна Майлі виходила з готелю, невідомий чоловік схопив її за волосся, після чого обхопив шию рукою та поцілував. Артистка одразу ж вирвалась від нападника, а її чоловік Ліам Хемсворт прикрив кохану в обіймах. Охоронці відтягнули нападника та більш ретельно стежили за юрбою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували новий кліп, який нещодавно знімали у Києві. Ролик з’явився нa YouTube і за дванадцять годин його переглянуло майже півтора мільйона людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?