На межі життя і смерті: стан українського політв'язня Гриба різко погіршився
Категорія
Україна
Дата публікації

На межі життя і смерті: стан українського політв'язня Гриба різко погіршився

На межі життя і смерті: стан українського політв'язня Гриба різко погіршився
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що український політв’язень Павло Гриб, у якого останнім часом погіршувалося здоров'я перебуває на межі життя і смерті. За словами дипломата, російська сторона не надає хлопцю необхідного лікування, передає ONLINE.UA.

"В очікуванні кремлівського судилища політв'язень Павло Гриб перебуває на межі життя та смерті. Судити важкохворого Павла у такому стані – поза межами гуманності та людяності, якщо в Росії взагалі ще знають, що це таке", - пише глава українського МЗС.

Без щоденного прийому ліків життя хлопця перебуває під загрозою, адже хлопець має інвалідність з дитинства. Павлові Грибу не раз ставало погано на судових засіданнях.

Також український дипломат подякував представникам ЄС та Великої сімки, які виступили з жорсткою позицією звільнити українських військовополонених моряків та за тиск на РФ для надання важкохворим українцям Павлу Грибу та Едему Бекірову необхідної медичної допомоги.

Як повідомляв ONLINE.UА, влада ЄС закликає Російську Федерацію негайно звільнити усіх захоплених біля Керченської протоки 24 українських моряків, політичного в’язня Павла Гриба, незаконно арештованого кримськотатарського активіста Едема Бекірова та інших політв’язнів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?