На мітинги в Києві організовано гнали масовку: з'явилося нове відео
Категорія
Події
Дата публікації

На мітинги в Києві організовано гнали масовку: з'явилося нове відео

На мітинги в Києві організовано гнали масовку: з'явилося нове відео

У мережі з'явилося нове відео, на якому видно, як на акції протесту в Києві, які проходять на Хрещатику і біля Національного банку України, організовано зводять масовку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста і блогера Дениса Казанського.
"І ще трохи прекрасного. Куплена масовка Мураєва-Рабиновича збирається на Хрещатику біля готелю "Дніпро" і кафе "Два гуся", після чого висувається під НБУ. Так звані "груповоди" працювали відкрито. Голосно командували - "шикуємося", "рахуємося" тощо. Чув, як вони скаржилися один одному, що через морози прийшло набагато менше людей, ніж очікувалося", - написав він.
Читайте також: На протестах в Києві помітили "бригадирів" і дивну публіку: з'явилися фото і відео
Журналіст також зазначив, що на мітингу були не тільки люди, яким заплатили за це гроші, але їх було меншість.
"Виглядала вся ця імітація політичного процесу абсолютно сюрреалістично. Я не розумію людей, які платять за це гроші. Навіщо робити фуфло, якщо всі знають, що це фуфло? Заради одного поста на сайті партії "За життя" і якихось фотографій в Фейсбуці Мураєва? Справедливості заради варто сказати, що були не тільки куплені люди. Якась кількість активістів під Радою і під НБУ насправді були ошуканими вкладниками. Але таких було від сили кілька сотень", - повідомив Казанський.


Користувачі мережі коментують відео.
Сергій Зеленський: "Прийшли на мітинг. За що стоїте? Не скажемо!"
Sergii Melnykov: "В Україні почалася "Революція Сліз". Тому що без сліз дивитися на революціонерів неможливо".

Оксана Саранчук: "Це просто пекельна жесть. Не люди, а стадо з тупих овець, біомаси, яка за гроші матір рідну продасть".
Ірина Кравченко: "Намагалася щось написати... Ні, одні матюки..."


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися враження очевидців про протести в центрі Києва, які проходять біля Верховної Ради та Національного банку України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?