На могилі Шевченка сталася масова бійка: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

На могилі Шевченка сталася масова бійка: з'явилися фото і відео

На могилі Шевченка сталася масова бійка: з'явилися фото і відео
Джерело:  Про все

У населеному пункті Канів Черкаської області на могилі видатного українського поета Тараса Шевченка в день його 203-річчя трапилася велика штурханина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцеве видання "Про все".
Читайте також: Ак ція на честь Шевченка в Криму: окупанти зганьбилися, з'явилося фото
Близько 50 членів партії кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука "Український вибір" прибули до Тарасової гори, де похований видатний поет, щоб покласти квіти, проте не піднялися сходами, а об'їхали гору на автобусі і висадилися з тильного боку музею.
У той же час активісти "Свободи" і "Громадянського корпусу" кинулися навперейми транспортному засобу і створили "живий ланцюг" для перешкоджання членам "Українського вибору". Звучали крики: "Геть!", "Ганьба!", "Геть московських окупантів!".
Частина членів партії Медведчука спробувала пробитися, але натрапила на опір і вимоги забратися. Після півгодини суперечок і штовханини активісти "Українського вибору" покинули територію могили-музею.
У мережі з'явилися фото і відео з місця зіткнення:


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представники бойовиків ЛНР в спробі попіаритися поклали квіти до пам'ятника українському поету Тарасу Шевченку в Луганську.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?