На нацгвардію Путіна напали в Чечні, є загиблі: в соцмережах галас
Категорія
Світ
Дата публікації

На нацгвардію Путіна напали в Чечні, є загиблі: в соцмережах галас

На нацгвардію Путіна напали в Чечні, є загиблі: в соцмережах галас
Джерело:  ТАРС

У Чечні група бойовиків напала на КПП підрозділу Національної гвардії Росії, дислокованого в районному центрі Наурська.
Про це заявили джерела в правоохоронних органах республіки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Читайте також: Нехай Україна визнає Чечню: мережу схвилювала заява Кремля про ДНР-ЛНР
Напад стався між 01:00 і 02:00 за київським часом, в ньому брало участь вісім бойовиків. "Шість бойовиків вбиті, ще двоє зникли", - йдеться в повідомленні джерела.
"Зараз на території Наурського району Чечні запроваджено план "Перехоплення" з упіймання бойовиків, які напали на військову частину Росгвардії", - підкреслило джерело в правоохоронних органах Північно-Кавказького федерального округу.
РІА Новини інформує про втрати в рядах військових РФ: "На жаль, не вдалося уникнути втрат з боку бійців Росгвардії, серед військовослужбовців є загиблі і поранені", - цитує видання слова джерела в Національному антитерористичному комітеті РФ.
Читайте також: На Донбасі воює Нацгвардія Путіна: опубліковані фото
У Росгвардії сказали "Інтерфаксу", що в результаті атаки загинуло шість російських військових, ще щонайменше троє були поранені.
За даними "Медузи", на тілах убитих бойовиків знайшли муляжі поясів смертників.
Відзначимо, що в мережі напад бойовиків на підрозділ Нацгвардії викликав бурхливе обговорення:











Раніше відомий журналіст, який переїхав в Україну з Росії, Айдер Муждабаєв в інтерв'ю ONLINE.UA розповів, що нинішній стан Росії, в тому числі і російсько-українська війна, почалися ще з Першої чеченської війни 1994 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?