На Одещині на кладовищі виявлено арсенал боєприпасів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Одещині на кладовищі виявлено арсенал боєприпасів: з'явилися фото

ДПСУ
На Одещині на кладовищі виявлено арсенал боєприпасів: з'явилися фото

В Одеській області правоохоронці з СБУ та Нацполіції, а також співробітники Державної прикордонної служби України виявили на околиць одного із сел Подільського району схованку боєприпасів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням прес-службу ДПСУ.

Читайте також: На Запоріжжі СБУ знайшла схрон з тисячами набоїв і десятками гранат

Повідомляється, що громадянин облаштував тайник на території місцевого кладовища: у ньому було виявлено гранати, а також набої до різних видів стрілецької зброї. Правоохоронці припустили, що арсенал було завезено із зони АТО.
"У тайнику, який був облаштований на кладовищі, знайдено бойові гранати РГД-5 та Ф-1, запали, тротилову шашку вагою 200 грамів, електродетонатор, сотні патронів до автомата Калашникова та пістолета Макарова, СВД та мисливської зброї", - розповіли у ДПСУ.
Затриманого громадянина доставлено до Подільського відділу поліції в Одеській області. Як повідомляв ONLINE.UA, 1 травня в Одесі поблизу Куликового поля поліцейські виявили рюкзак із вибухівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?