На Одещині випробували нові ракети "Вільхи-М": вражаюче відео української зброї
Категорія
Україна
Дата публікації

На Одещині випробували нові ракети "Вільхи-М": вражаюче відео української зброї

На Одещині випробували нові ракети "Вільхи-М": вражаюче відео української зброї
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 30 серпня, українське командування організувало випробування модернізованих ракет РСЗВ "Вільха-М". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво РНБО.

За офіційними даними, стрільби визнані успішними. За словами заступника секретаря установи Сергія Кривоноса, було прийнято рішення щодо якнайшвидшого прийняття на озброєння нових розробок у ракетній галузі.

Слід нагадати, "Вільха-М" є результатом праці експертів ДП "Державне Київське конструкторське бюро "Луч", які координували розробки з низкою інших державних та приватних підприємств.

Підкреслюється, що виробництво зазначених ракет будуть здійснювати згідно з замкненим циклом.

Як повідомляв ONLINE.UA, ворог на Донбасі завдав удару, внаслідок якого загинув один український військовослужбовець. Загалом від початку доби 30 серпня командування ООС зареєструвало чотири обстріли з боку противника.

Відомо, що кожна з провокацій була здійснена з боку окупованого населеного пункту Ужівка. Бойовики застосували снайперську зброю проти захисників України. Вранці у п'ятницю позиції військових потрапили під мінометний обстріл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?