На оголошення вироку ГРУшникам прийшла сестра Савченко: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На оголошення вироку ГРУшникам прийшла сестра Савченко: з'явилися фото

На оголошення вироку ГРУшникам прийшла сестра Савченко: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 18 квітня, на оголошенні вироку  російським спецназівцям Олександру Александрову та Євгену Єрофєєву, яке проходить в Голосіївському районному суді Києва, присутня Віра Савченко, сестра незаконно засудженої в РФ української льотчиці Надії Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на мікроблог журналіста Романа Кравця в Twitter.


"Сестра Савченко слухає вирок ГРУшникам в кімнаті для ЗМІ", - пише він.



Нагадаємо, 16 травня 2015 року сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських спецназівців - капітана Єрофєєва і сержанта Александрова.


Під час допиту Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив Александров.


В кінці серпня минулого року досудове розслідування щодо російських військовослужбовців було завершено. Їх звинувачують у скоєнні ряду злочинів, зокрема, у веденні агресивної війни, створення терористичної групи, терактів, у вбивстві українського військового.


21 березня 2015 року Голосіївський райсуд продовжив арешт Єрофєєва і Александрова до 19 травня.


Прокурори вимагають призначити Александрову та Ерофееву по 15 років позбавлення волі. Адвокати, в свою чергу, попросили суд повністю виправдати обвинувачених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?