На окупований Донбас везуть "гуманітарну" отруту: з'явилися моторошні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

На окупований Донбас везуть "гуманітарну" отруту: з'явилися моторошні подробиці

На окупований Донбас везуть "гуманітарну" отруту: з'явилися моторошні подробиці

Росія відправляє на окуповані бойовиками території Донбасу «гуманітарну допомогу» у вигляді неякісних вакцин із терміном придатності на межі закінчення.
Про це розповів український блогер Олександр Чернов, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Лікарі "своїм" настійно НЕ рекомендують антигрипозну вакцину "Гриппол плюс", що надходить з "гуманітарки" з РФ: слабкий ефект, купа ускладнень, ще й на межі прострочення. Та ще й везуть її в непристосованих умовах... Тому і "безкоштовно", — написав він.
При цьому блогер додав, що в мережі є безліч «поганих відгуків про цю вакцину, в тому числі і на лікарських форумах».
«Також всі інші вакцини, які надходять з РФ — протухле лайно, повна АКДП (комплексне щеплення від дифтерії, правця і коклюшу – Ред.), що зараз робиться в ДНР, аж ніяк не безкоштовне — а бельгійська "Інфанрікс Гекса" за 3800 рубликів, робиться лише при медичному (недо)університеті в Донецьку», — додав він.


Читайте також: Бойовики ДНР вже вибивають "податки" терором: опубліковано фото.

Крім того, Чернов розповів, що «навіть враховуючи те, що в минулому році вони ще цілком могли використовувати "доокупаційні залишки", цікаво, як вони її останній рік отримують?».
Також він доклав скріншот відгуків про стан справ з щепленнями в окупованому Донецьку.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі були шоковані «освітньою» ініціативою бойовиків ДНР, які вирішили привчати дітей до війни, починаючи з 5 класу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?