На окупованій Херсонщині росіяни готуються до "виборів" — ОК "Південь"
Категорія
Україна
Дата публікації

На окупованій Херсонщині росіяни готуються до "виборів" — ОК "Південь"

На окупованій Херсонщині росіяни готуються до "виборів" — ОК "Південь"
Джерело:  online.ua

Країна-терорист Росія готується до "виборів" на окупованій лівобережній частині Херсонської області. У них візьмуть участь місцеві колаборанти.

Джерело: речник оперативного командування "Південь"Владислав Назаров

На Херсонщині окупанти планують вибори

Речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив, що наразі три російські партії – "Єдина Росія", КПРФ та ЛДПР – зареєстрували регіональні відділення з юридичними адресами у Генічеську та Мелітополі.

Зрадники й колаборанти на лівобережній частині Херсонщини готуються до участі у незаконних виборах, які Росія планує провести тут восени 2023 року, - зазначив Назаров.

Це підтверджує Центр міжнародних журналістських розслідувань.

Крім того, зазначив він, керівників декількох новостворених відділень партій "десантували" з РФ та окупованого Криму.

Однак і для них чи то не вистачило місцевих колаборантів, чи то їм не довіряють, бо в кількох "регіоналках" очільників десантували з Росії та окупованого Криму, - зазначив речник ОК "Південь".

РФ 1 квітня обстріляла Херсонську область

1 квітня російські війська обстріляли Херсонщину. Внаслідок обстрілу Херсона загинула людина, є поранений в селі Козацьке.

Остаточна кількість потерпілих уточнюється, обстріли тривають.

Херсонська обласна прокуратура розпочала досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?