На окупованому Донбасі бойовики обмежують виїзд юнаків для здачі ЗНО - розвідка
Категорія
Події
Дата публікації

На окупованому Донбасі бойовики обмежують виїзд юнаків для здачі ЗНО - розвідка

На окупованому Донбасі бойовики обмежують виїзд юнаків для здачі ЗНО - розвідка
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі бойовики максимально обмежують виїзд за межі самопроголошених ДНР та ЛНР молодих людей для продовження навчання на підконтрольній Україні території.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

Так, зазначається, що бойовики посилюють заходи для недопущення відтоку мобілізаційного ресурсу з території так званих ДНР/ЛНР.

"Військові комісаріати і т.зв. “правоохоронні органи” зобов’язані максимально обмежити виїзд за межі “республік” молодих людей для продовження навчання. Для цього використовуються методи виховної роботи, залякування не визнанням дипломів отриманих у ВНЗ України, відкриття кримінальних справ за дрібні правопорушення із забороною залишати місце проживання до завершення вступної кампанії у 2017 році", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: РНБО має заблокувати доступ до сайтів бойовиків - Геращенко

В управлінні розвідки також повідомили, що для виїзду з окупованих територій потенційним призовникам необхідно мати велику кількість довідок, отримання яких спеціально ускладнюється

Як повідомляв ONLINE.UA, ситуація у зоні проведення АТО залишається складною, з частковими ознаками ескалації на окремих ділянках лінії зіткнення, минулої доби, 23 травня, зафіксовано 59 фактів недотримання бойовиками режиму припинення вогню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?