На особистому контролі у Зеленського - в РНБО розповіли про секретну програму
Категорія
Україна
Дата публікації

На особистому контролі у Зеленського - в РНБО розповіли про секретну програму

На особистому контролі у Зеленського - в РНБО розповіли про секретну програму
Джерело:  24 канал

Україна продовжує ракетну програму, в рамках якої розробляється і створюється ракетне озброєння. Але цей проєкт секретний, тому його деталі не оголошують публічно. Секретар РНБО Олексій Данілов запевняє, що зараз проводиться багато процесів по ракетній програмі, які особисто контролює президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

В інтерв'ю джерелу Данілов пояснив, чому попередні 5 років досягнення і реформи Збройних сил України постійно обговорювалися публічно, а за останній рік немає ніяких новин з цієї сфери. За словами секретаря РНБО, ракетна програма триває і відпрацьовується, але її деталі не можна розкривати.

"Скажімо так, у нас по ракетній програмі, слава Богу, все добре. Я не можу вам говорити деталі, але повірте, вона знаходиться на контролі у Володимира Зеленського та ми періодично маємо доповіді про те, що і як відбувається в ракетній програмі ", - запевнив Данілов.

Він також підкреслив, що раніше багато оборонних процесів були публічними, так як мова йшла про те, що не вистачало одягу чи зброї для військових. Але зараз ситуація змінилася, так як ті гарячі проблеми вдалося вирішити.

"Зараз інший етап - наприклад, ракетне озброєння. Це інші технології, але вони не є публічними. Ми не можемо кожен день розповідати про закриті проєкти, які існують в нашій країні. Повірте, їх багато, вони дуже сучасні і ми вдячні партнерам, які допомагають у багатьох питаннях. Таких речей з'явилося значно більше, ніж в 2014 - 2017 роках ", - додав Данілов.

Нагадаємо, ще понад десять років тому Данилов передбачав, що Росія розв'яже війну проти України. Він прогнозував, що на Донбасі РФ буде боротися за енергоносії, а в Криму, бо Чорноморський флот РФ з Севастополя не піде. Але Данілов упевнений, що рано чи пізно Росія як "штучне утворення, яке свого часу було зібрано під кулеметами", розвалиться. За його словами, - "абсолютно природна річ", тому що "ніхто з власної волі туди не заходив , це збірна територія". Секретар РНБО запевняє, що розпад Російської Федерації, деоккупація захоплених Москвою українських територій і припинення потім війни, - все це трапиться "ще за нашого життя", але не так швидко, як цього хотілося б.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що секретар РНБО Олексій Данілов поділився чудовими новинами. Він розповів, що в Україні в умовах замкнутого циклу створили ракету, здатну вражати цілі на відстані 120 км. Крім того, Данілов зазначив, що ніякої коронавірус не зупинить виконання української ракетної програми.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?