На підготовку до бою з екс-чемпіоном світу боксер Сергій Радченко мав лише добу
Категорія
Спорт
Дата публікації

На підготовку до бою з екс-чемпіоном світу боксер Сергій Радченко мав лише добу

На підготовку до бою з екс-чемпіоном світу боксер Сергій Радченко мав лише добу
Джерело:  online.ua

Український боксер Сергій Радченко, який провів бій з 31-річним екс-чемпіоном світу за версією WBO в першій важкій вазі Кшиштофом Гловацькі, розповів про підготовку до поєдинку.

Сергій розповів, що навіть попри те, що він отримав пропозицію провести бій у останній момент, не зміг від неї відмовитись.

"Я буквально місяць, як почав тренуватися, почав набирати обертів, виходити на якийсь піковий рівень і готуватися до боїв. А тут так вийшло, що тільки провів перший тиждень спарингів в Польщі, повернувся додому без всяких думок про те, що може бути бій, і подзвонили з такою пропозицією, від якої, чесно кажучи, я не зміг відмовитися. Це було б нерозумно, якби я відмовився," - розповів він в інтерв'ю.

Читайте також: Great fight: боксер Сергій Радченко у відвертому інтерв'ю розповів про бій з Кшиштофом Гловацькі

За словами українського боксера, у нього не було часу на належну підготовку для такого серйозного бою.

"Буквально, в четвер мені подзвонили, і я за півдня зібрав всі медичні документи і полетів. Всю ніч - дорога, півдня - дорога з пересадками, в загальному, нелегкий шлях вийшов. У п'ятницю ми прибули до Польщі, в місто Ниса. Минуло офіційне зважування в 3-4 години дня, і ось, в принципі після нього, ми вже могли відновитися, тобто поїсти, попити нормально, відпочити. Загалом, трохи більше доби у нас було для того, щоб відновитися, набрати сили для проведення такого серйозного поєдинку," - підсумував Сергій Радченко.

Нагадаємо, що бій пройшов 10 лютого у Польщі. Поєдинок тривав 8 раундів, після чого судді віддали перемогу поляку, незважаючи на те, що в п'ятому раунді Радченко відправив його в нокдаун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?