На підконтрольній бойовикам ЛНР шахті вибухнув газ, є жертви
Категорія
Події
Дата публікації

На підконтрольній бойовикам ЛНР шахті вибухнув газ, є жертви

На підконтрольній бойовикам ЛНР шахті вибухнув газ, є жертви

У середу, 4 травня, стало відомо, що на шахті Малоіванівська Первомайського району Луганської області, підконтрольної бойовикам ЛНР, стався вибух метану, в результаті чого одна людина загинула.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
"У шахті було 20 чоловік, чотири в лікарні з опіками, одне тіло загиблого витягли сьогодні, дев'ять перебувають під завалами. Шанси знайти в живих інших невеликі - там дуже велика загазованість", - завила "міністр охорони здоров'я" так званої ЛНР Лариса Айрапетян.
В "МВС" так званої ЛНР повідомили, що шахта працювала незаконно.
"Раніше на цій шахті в ході перевірки були вилучені документи, і було дано припис заборонити роботу цього підприємства", - повідомив "глава МВС" Ігор Корнет.
За даними "МНС" ЛНР, вибух метану стався в шахті Малоіванівська Первомайського району в минулий вівторок у другій половині дня. На підконтрольній бойовикам ЛНР території оголошено надзвичайну ситуацію. Проводиться розвідка і розбирання завалів і пошук потерпілих.
Раніше повідомлялося, що в Росії за підозрою у вбивстві поліцейського і п'яти членів його сім'ї затримані троє чоловіків, один з яких раніше воював на боці бойовиків так званої ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?